Finansijski treninzi

K&C treninzi se stalno razvijaju i ažuriraju i zasnovani su ne samo na poslednjim promenama u lokalnoj regulativi i međunarodnim profesionalnim standardima, već i na iskustvima iz prakse, dubinskom poznavanju tržišta u regionu ali i specifičnim zahtevima i potrebama svakog društva.

Treninzi u prostorijama klijenta (In-company)

Većina treninga se može održati u prostorijama klijenta ("in-company") i kao takvi su oblikovani da efikasno i ekonomično odgovore na specifične potrebe i zahteve klijenta.

Ovi treninzi su pogodni za kijente jer:
• Odgovaraju na pitanja koja su specifično vezana za društvo
• Uključuju konkretno osmišljene primere i slučajeve, koji su primenjivi na situacije kod odnosnog klijenta
• Omogućavaju društvu da izabere odgovarajući broj i strukturu učesnika kako bi se postigle maksimalne koristi
• Razvija timski duh kod učesnika treninga
• Sa komercijalne strane, finansijski su vrlo povoljni i ekonomični.

Na zahtev klijenta, K&C je takođe na raspolaganju da organizuje i naknadni, dodatni trening (follow up session), a kako bi se ubrzao proces učenja i pružili odgovori na eventualna pitanja koja se mogu pojaviti nakon treninga, a koja mogu imati uticaj na svakodnevnu praksu ali i poslovanje društva.

Javni treninzi (Public Programs)

Javni treninzi su otvoreni za učesnike iz bilo koje organizacije i društva. Kod ovih treninga učesnici imaju priliku da se koncentrišu na sticanje novih znanja - van posla i bez pritisaka koje stvaraju dnevne obaveze. Učesnici takođe imaju koristi od razmene iskustava sa ljudima iz drugih organizacija i time dobijaju novu perspektivu o zajedničkim problemima i ideje za njihovo rešavanje.